denna eviga huvudvärk

Usch vad jag hatar att ha huvudvärk.. har verkligen haft det hela kvällen nu.. Och ja, ända sen jag och mamma satte oss i bilen på väg hem från stan. Det är jobbigt värre! All energi försvinner från kroppen och man blir bara irriterad av minsta lilla.

Har ju glömt skriva om dagens höjdpunkt som blev när jag och mamma skulle hämta brossan på fritids. Jag är ju som sagt inte med allt för ofta och hämtar honom och de gånger jag varit med har jag alltid träffat samma personal. Men idag var det helt annan personal, så när de hörde att emils syster var med och hämtade så blev man verkligen uppmärksammad. =) Det var till och med enligt dem en ära att träffa mig.. Snacka om glädjande ord! =) Detta eftersom Emil visst pratar en hel del om mig, så tyckte de det var kul att äntligen få ett ansikte på "syrran". Skoj, skoj! Fick veta (än en gång) att jag betyder en hel del för brossan och det blir man alltid lika glad av att höra. Med en bror som är utvecklingsstörd så är känslor inte alltid nåt som kommer fram från och av honom. Så därför är det kul att få höra att han pratar om en väldigt mycket på skolan och fritids istället. =)

Nu ska jag fortsätta kolla lite på tv och sen sova. Hoppas att det hjälper mot min huvudvärk, annars blir jag nog galen... För det värsta är trots allt att vakna med huvudvärk, då kan vara nästan säker på att man kommer ha huvudvärk hela dan. Och det vill jag inte ha! Imorgon blir det lite plugg och sen måste jag sy upp lite byxor imorgon oxå kom jag på... Har några jeans som är några cm för långa så tänkte passa på att sy upp dem nu när jag är hemma och har tillgång till symaskin... Och sen kanske sy om en tunika med, köpt i malmö för över ett år sen men e bara använd en gång. Testade den idag och kom på att om man syr in den lite i sidorna så blir den tajtar och får därmed bättre passform och blir på så sätt mer lättanvänlig. Så det skadar ju inte att testa och se hur det blir..
       ♥ Anna


Kommentarer
Postat av: bitte

fin blogg

2008-09-04 @ 11:57:43
URL: http://blondiesliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0