back in Kalmar, for a weekend!

Så är man i Kalmar igen! Känns bra att vara tillbaka, "hemma" igen, fast bara på visit ändå!

Åkte ju upp igår efter en tidig morgon med tidig frukoststart på jobbet, fast hann med att plugga lite på jobbet då istället me. Bra när man kan göra två saker samtidigt. Jobba och tentaplugga är effektivitet det ju. Sen vart det hem, laga lite mat, plugga lite till och ringa lite samtal. Ett till fastighetsskötaren för att bestämma dag och tid för nyckelutlämning och övertagande av lägenheten, sen till C4 energi för att säga till om datum när de ska byta innehavare av elen och sånt.
Därefter bar det då av till Kalmar!  Kom hit vid sex tiden och sen blev det lite slappande, lite mat, lite plugg och sen film hos maggie och roger! Och självklart en massa uppdatering av vad som har hänt under sådär ett halvår!

Idag var det sen upp kl halv åtta för mig för att en timme senare bege mig mot västerport för att skriva tenta i statistik. Kändes lättare än förra gången så hoppas ju att den har gått bättre denna gången med. Men man kan ju aldrig vara säker. Märktes verkligen att det var en helt annan lärare som hade tentan än den jag hade innan. Ett helt annat upplägg på frågorna och många andra begrepp. Men jag hoppas jag tolkade dem rätt iallafall. =)

Sen blev det lite stan och systemet med maggie och sen dess har vi slappat. Men nu ikväll blir det lite festande och sen utgång! Kom på att det är typ över ett år sedan jag gick ut i kalmar sist! Var inte ute en enda gång i höstas (inte vad jag kan komma på iallafall). Vi festade men gick aldrig ut då. Så nu ska det bli utgång! =)

       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0