Ikea fick ett besök

Så är snart helgen över igen.. Finally! Har varit sista helgen med familjen på länge nu.. Skönt ska det bli! Behöver lite miljöombyte så när jag sätter mig på tåget mot kalmar på fredag ska jag bara njuta! Även fast jag har en tenta att tänka på. Börjar bli lite smått trött på att bo hemma nu.. Irritationerna är typ överallt hela tiden. Det märks att mamma haft semester i sådär 10 veckor! Så tror det är skönt för henne (och mig) att hon ska tillbaks till jobbet imorn. Jag behöver lite pluggro... även fast den är svår att få i detta huset.

Igår blev det jobb för mig (början på min sjudagars vecka som redan nu inte är det längre) och sen var farmor och farfar här. Sen idag skulle jag ha jobbat egentligen. Men med bara 25-30 gäster så är det lite onödigt att vara två. Så jag blev ledig. Och därmed kom vi iväg lite tidigare till IKEA än vad vi skulle gjort om jag hade jobbat.

På IKEA blev det mest lite småsaker köpt för min del. Köpte typ hälften på min lista och så lite utöver den. Men bara sånt som jag har sagt jag ska ha i vilket fall. :) Brossan köpte det största, ett skrivbord och en skrivbordsstol. Så sen vi kom hem har det satts ihop en stol och sen ett skrivbord. Dock lär det bli en runda till IKEA igen i nästa månad. När jag väl har bestämt mig för en soffa ska jag nämligen köpa nytt soffbord med, och där finns det ett potentiellt från IKEA. :) Sen hittade jag även en soffa där som det möjligtvis kan bli. OM jag inte hittar någon annan. Men tror det blir en soffa från någon närmare belägen möbelaffär. Finns ju en del att välja på här omkring liksom. =)

Soffbordet Vejmon från IKEA
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0