Segstartad vecka

Så har man efter en tröttsam jobbförmiddag och lite dålig fantasi trots allt fått lite lunch i sig idag med. Dagens lunch blev björnbärskräm, macka med skinka och ett kokt ägg.. löskokt dessutom! Det här inte till vanligheterna. Men missade att ta tiden på ägget så då blev det en gissning på hur lång tid det hade kokat och det visade sig vara knappt fem minuter. Men, men.. ibland funkar det bra med löskokta ägg me.

Igår kom jag hem till Åhus igen vid halv elva på kvällen. Det efter en tågresa som var lite smått seg. Först hade jag nån framför mig som luktade ganska så mycket svett. Och när väl den gick av satte sig en ny person där och den luktade riktigt mycket ingrodd ciggarettrök.. usch, det är inte riktigt så kul att ha den doften runt om sig i sådär en halvtimme. Så var ganska så glad när jag skulle av i hässleholm sen.

Men helgen var bra och skoj! Var kul att gå ut och festa i Kalmar igen! :) Fast söndagen blev ju ganska så seg. både jag och maggie var ganska så bakis och sega. Så gjorde inte så mycket vettigt för utom att kolla på tv, va ute lite i solen och sen gå och köpa mat. Men ibalnd får man faktiskt ha sådana dagar! Var kul att vara i Kalmar igen iallafall och träffa en del vänner. :)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0