glömskan...

Skrivet 22 dec 21:30
Varför är de alltid så att man glömmer både det ena och det andra när man packar i brådskande fart och sen kommer på det några timmar senare.  Just nu kommer jag ideligen på sånt som jag har glömt hemma.
Det jag har glömt än så länge är sladden och laddaren till kameran - batteriet lär ju inte hålla till julafton eller iallafall inte hela julafton!, min filofax - tur att man har en kalender på datorn me :) Och sen kom jag på att det ligger lite bröd framme med.. det lär ju ha möglat innan jag kommer hem igen. Fast iofs är det inte hela världen, lär ändå få bröd med mig härifrån när jag väl ska hem igen. Så klarar mig nog ändå. :)

Har dessutom fått ont i halsen och självklart är alla mina halstabletter med inne i stan.. alltid ska det bli när man inte vill ha det.. :(

Uppdaterat 23 dec
Så har man varit inne i stan en runda i förmiddags och hämtat det jag hade glömt.. :) tog bussen in och åkte med mamma hem när hon var klar hos frissan.. ganska bra sätt! Insåg nämligen efter en natt med kass sömn att det var lite svårt att sova utan halstabletter och nässpray.. plus hemsk mensvärk. Så bäst att hämta det och värktabletter m.m.
Missade dock ett besök av Daniel som kom och lämnade en julklapp precis under tiden jag var inne i stan... fick iallafall en bok om swahili för svenskar (gissningsvis med tanke på vår framtida kenyaresa!).. Tack vännen och ledarkollegan! Och tack för en härlig höst!! 
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0