lite till julklappsshoppande och bakning

Idag blev det ännu en lång sovmorgon.. (äntligen kan man ju sova utan att behöva sälla klockan även på helgerna).. sov till kvart i elva.. fast vaknade till vid kvart i sju av snöplogen som plogade utanför.. Borde vara förbjudet att ploga innan iallafall åtta på söndagar! Men somnade om efter ett tag så fick ju sova längre hur som. :)

Blev iallafall lite adventsfrukost till 4:ans nyhetsmorgon och sen har dagen ägnats åt julklappsshoppande på stan, ytterliggare två julklappar är klara! Bara farmor och farfars kvar nu.. :S

Efter lite vörtbrödsmackor och gott chaite till sen lunch begav jag mig på promenad till maxi för att handla lite så att jag kan baka.. Och nu har jag nyss knådat ihop en grahamsbrödsdeg och väntar på att den ska jäsa klart första omgången, sen blir det middag och därefter ska jag baka lussekatter! =)

Har även måla lite på en av julklapparna som jag ska ge bort. Tyckte den var så tråkig så lite kreativt tänkande resulterade i lite målande. Hoppas den som ska få den me blir nöjd!

en liten tjuvtitt på resultatet...

       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0