Måndag.. ännu en skoldag

Ännu en skoldag över. Shit, det känns att jag inte är van av att vara i skolan längre. Är ju helt slut när jag kommer hem.

Idag hade vi dessutom bara en workshop och en gästföreläsning. Fast sen satt vi iofs med grupparbete direkt efteråt och det är nog då jag blir trött. Att försöka gör gruppuppgifter när man inte har så klara instruktioner på vad man ska göra är ganska knepigt och därmed ganska tröttsamt. Dessutom har denna dagen bara gått i ett sen vi började kvart över tio. Den första läraren höll dessutom över workshopen i en kvart vilket gjorde att vi istället för 45 minuters lunch hade 30 min.. Och då skulle vi försöka få tag på lite mat att äta under den tiden. Och innan dess skulle jag fylla på mitt stendenkort med pengar. Sen försvann dessutom min beställning av min baguette, så efter jag stått och väntat ett tag på att få min baguette så jag till om den, och då hade lappen försvunnit eller  skrev tjejen i kassan fel på lappen. Men fick min baguette tillslut ändå.. 10 minuter efter jag beställt den. Och samtidigt skulle vår föreläsning börja. Så var bara att gå direkt till föreläsningssalen.. Vilket tar några minuter då det är en stor skola (tre våningar) och sådär 100 salar på varje våning.. Så det är korridorer hit och dit och överallt! Men turligt nog bra skyltat iallafall! Det är väl det enda som är bra med skolan. Den är tydlig skyltad för att man ska hitta utan större problem. Men i övrigt är det smått kaos. Ingen har koll på nånting. Nu har vår module koordinator skickat oss till I-Study och alltså International Office två gånger för att vi ska kunna enrole oss till kursen (alltså komma åt forumet till kursen.) Men de säger att de inte kan göra nåt utan att det är vår koordinator för kursen som ska fixa det.. Så stabilt!

Nu ska jag göra mig lite mat.. eller rättare sagt värma min soppa som jag gjorde i fredags. Minestronesoppa med lite extra grönsaker i. Mmm.. =)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0