poliser all over the place

Var nyss värsta Polisutryckningen här utanför. På lilla egelantierstraat (eller lilla och lilla, är värsta genomfartsleden ju). Hur många polispikébussar som helst och ännu fler poliser med skyddsutrustning och sen värsta folksamlingen på det! Milla var helt förvånad över att det kunde finnas så mycket folk på samma plats här i leeuwarden! Haha! Snacka om att man har olika uppfattning om staden.

Men i vilket fall var här galet mycket poliser. Man kunde ju tro att det var en demonstration eller liknande. Dock vet vi inte var det var.. Fast jag har mina tankar om att det kan vara så att de varit fotbollsmatch ikväll (nån som vet om leeuwarden spelat?) Isåfall är det ju inte så konstigt med tanke på att vi bor en gata ifrån fotbollsstadion. Huliganer brukar ju ha en förmåga att samla x antal polispikér.

Ajja.. nåt var det iallafall.

Nu ska jag sova iallafall. Imorgon blir det uppstigning med klocka.. (första och enda gången denna veckan) Fast den ringer inet förrän åtta. Men bäst att ställa den ändå. Annars finns ju risken att jag sover till tio ytterligare en dag och det går inte så bra imorgon. Ska ju vara på stationen kl 11 imorgon för att möte upp Halinda, Frida och Lollo, så då måste jag därmed gå hemifrån vid halv elva. Har ju dessutom inte packa vad jag ska ha med mig än, så kan behöva nån kvart till det med. =) Så därmed blir det uppstigning mellan åtta och halv nio imorgon!
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0