seg tisdag

Idag har det varit en seg dag. Vaknade vid tolv, bakis och trött. Gick upp, fixade lite frukost, men orkade inte äta mer än hälften. Gick istället och la mig igen med datorn i sängen. Sen somnade jag om och vaknade till väckarklockan kl två istället. Vaddå sova bort halva dagen!

Då blev det upp, duscha och sen cykla iväg och ta ut pengar och därefter vidare till skolan för att betala amsterdam resan som vi ska göra i helgen (fredag o lördag) med FReC. Sen var det hem igen. Cykla inom Super de Boer. Min favoritmatvaruaffär här i leeuwarden. Handlade mat och toapapper då det tog slut innan idag men ingen hade kommit ihåg att köpa nytt, illa! Vä hemma blev det till att laga mat och därefter tillbaks till skolan igen för att ha vår första lektion i nederländska. Så nu kan jag bland annat presentera mig på nederländska. =)

Fixade även ett lånekort för bibblan, så nu kan man komma åt böckerna där med. Är ju rätt så bra att kunna om man säger som så.

Nu ska jag ha lite kvällsfika och sen kolla på nån film innan det är dags att sova. Imorn är det ingen skola, men däremot ska jag vara i skolan kl ett för att träffa min teamgrupp. Ska göra första uppgiften... som jag just nu inte minns vad den var. Ska även köpa boken till kursen och fixa en nyckel till postfacket, eftersom jag fortfarande saknar en sådan.
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0