Två händelser i Sverige idag

Idag är det verkligen händelsernas händelse som sker i Sverige! Det som alla har gått och väntat på i år och det som det verkligen spekulerats om i tid och otid! Kronprinsessans och Daniels förlovning! Och bara för det är jag inte i det kära svealandet då! Men men, har hört och läst om det sen imorse ändå. Så missar ju iallafall inte nyheten.

Den andra händelsen som är idag är ju fettisdagen! En av sveriges högtider som bara sverige har.. och den missar jag med. Attans! Semlor med mandelmassa och god grädde är ju helt underbart gott! Och inte känner jag för att göra några här heller.. Känns ju lite överlag ambitiöst för min del.. Så nä, får nöja mig med cappuccino och nån bakerykaka till fika i eftermiddag. Fick de kakorna i vårt welkom-to-stenden paket och nu är jag inne på sista paketet! Bara tre veckor efter jag fick dem, så det är la tiden!

(Sen är de faktiskt en paranteshändelse idag med, Cinna fyller 50! och det är ju inte varje dag det händer. Men som sagt det var bara en parantes.. hihi)

Men nu ska jag inte sitta här och söla.. Utan istället blir det plugg.. Dock är den stora frågan vad jag ska börja på? Har fått ännu lite mer att göra till vårt case i skolan denna veckan.. så frågan är om jag ska ägna mig åt det nu och sen fokusera på nationalekonomitentan.. Eller om jag ska börja med lite nationalekonomiplugg nu och sen skriva lite till caset. Imorgon blir det nämligen nationalekonomiplugg och sen negotiation-grupparbete. Så då lär jag inte ha tid att fokusera på ytterliggare en del. Suck, alla dessa grupparbeten..

Just nu längtar jag bara till söndag och att ha denna veckan över. Palla allt som händer liksom.. Men det är bara att bita ihop och fokusera järnet på nationalekonomitentan och sen får det andra gå lite som det går.. Nästa vecka kan jag fokusera på det istället, men denna veckan är det STORT fokus på nationalekonomin.

Har dessutom massa annat att fixa oxå. Men orkar nog inte ta tag i det denna veckan.. Skulle iofs vara underbart att kunna hämta ut mitt sportcard denna veckan så jag kan börja träna sen, men då måste jag ha ett foto och det har jag inget. Så måste leta upp en fotoaffär eller fotoautomat där jag kan ta ett litet porträtt foto och sedan efter det kan jag hämta ut mitt sportscard.. Därmed blev det lite för mycket att fixa med denna veckan.. Suck!

Ajja, nu har jag skrivit av mig allt jobbigt som är just nu. Så nu ska jag fokusera på att plugga!
       ♥ Anna


Kommentarer
Postat av: Nicklas

Ja, lite väl dyrt tyckte jag då, men vad ska man göra om man har dugga om 1½ vecka liksom, boken hinner ju inte ens komma om man beställer från internet, typ. Hur går det för dig i Nederländerna då?

2009-02-24 @ 14:37:04
URL: http://oneeightytwo.blogg.se/
Postat av: Nicklas

Ja, vi har det rätt bra i Sverige vad gäller planering för det mesta =) Men man lär sig alltid något nytt med nya sätt att tänka =) Hoppas att det går bra för dig där nere i alla fall =)

2009-02-24 @ 22:32:14
URL: http://oneeightytwo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0