produktiv wednesday

Idag har dagen varit ganska produktiv.. iallafall i järmförelse med de andra dagarna. Gick upp vid tio, sen blev det frukost med mina roomisar samtidigt som vi kollade på ett avsnitt av the city. Därefter hann jag med att tvätta två tvättar innan jag skulle till skolan för att möta upp min grupp vid ett. Tänkte som sagt även gå till shortstay för att fixa nyckel till postfacket. Men självklart hade de bara öppet på förmiddagen idag. Så får gör det imorn med. Det vi skulle göra med gruppen tror vi att vi fick gjort trots att vi bara var tre. Stod och väntade på flavien i en kvart, men då han aldrig kom och ingen av oss hade hans nummer så övergav vi att stå och vänta och gick och satte oss vid datorerna istället. Fick ju som sagt vad vi skulle fått gjort ändå.. (tror vi i alla fall). Har inte fått några direkta direktiv, så vi gjorde det vi antog vi skulle göra. Sen när vi var klara köpte frida och jag oss var sin varm panini med mozarella och tomat i cafet innan vi skulle hem. Var sjukt goda, och billigt! =) Positivt, positivt!

Väl hemma hade jag fått första paketet som familjen hade skickat. Så nu har jag ytterligare lite kläder här plus mina nationalekonomi papper. Så nu ska jag börja plugga till nationalekonomitentan som jag ska göra den 28 feb. Är ju bäst att vara ute i tid med pluggandet, då jag verkligen måste verkligen klara den tentan för annars har jag ingen kurs avklarad från förra terminen då jag inte klarade sista statistiktentan. Så där var iallafall min känsla rätt. Det kändes som att om jag skulle klara den skulle det vara precis och nu hade jag fyra poäng från G, så det var ju ganska bra känsla. Även om det nu inte var det resultatet jag ville ha. Hade ju varit himla underlättande om jag hade klarat tentan. Men, men.

Fortsatt på dagens produktiva så har jag även gjort "läxan" till imorn.. eller läxa var det ju inte snarare att jag skulle kolla upp tre företag och se hur de uppfyller fyra olika kriterier. Det roliga var att ett företags hemsida bara fanns på danska, så va ju tur att det var jag av alla 11 personer som fick just det företaget att kolla upp.. Lär ju bara vara vi fyra svenskar som förstår lite danska, även om jag gissar att jag eller frida (skåningar som vi är) är de av oss som förstår det bäst. De andra två sidorna var engelska men hade även sidan på andra språk, men självklart inte på svenska.

Nu ikväll har det blivit lite simon och thomas och sen pratat med pappa. Visade sig att när de skulle köra hem från stan i kväll så blev de påkörda baikfrån när mamma stannade för företräde men inte bilen bakom.. Ajdå.. illa! Men som tur är kommer hela kostnaden på lagningen av bilen gå på nåt av försäkringsbolagen. Sen är det ju bara en fråga om vilket  bolag det blir. Som pappa sa, försäkringsfrågan får bolagen göra upp om. Och förhoppningsvis har den som körde på mamma och pappa ett bra försäkringsbolag så att den inte behöver betala så mycket själv. Är ju aldrig kul att betala skada både på sin egna bil och på en annans bil. Även om det nu faktiskt är dens fel att det blev en olycka.
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0