söndag

Idag gick jag upp kvart över åtta. Och det är söndag.. det är otroligt bra för att vara mig. Men hade lite att göra nu på förmiddagen. Tvättade ju igår, men hann inte med min sista tvätt, så därför fick det bli en maskin nu på morgonen me. Så nu har jag nyss varit och flyttat den från tvättmaskinen till torkskåpet.
Dessutom drömde jag en jättekonstig dröm som jag drömt nåt liknande innan, men för otroligt länge sen. I vilket fall var lite mardrömslik, så var glad att ja vaknade själv strax innan klockan skulle ringa. Annars skulle nog denna dagen bli jobbig. Att bli väckt mitt i en dröm är inte kul, så att vakna av sig själv är ganska så skönt då.

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sen packa ihop lite. Sen blir det nog lite tentaplugg me, om jag hinner och orkar... Annars kommer iallafall min tre-timmars tågresa ägnas åt tentaplugg. Där är jag effektiv iallafall. Det är en sak som är bra, efrom jag brukar resa ganska så mycket har jag lärt mig utnyttja restiden till att plugga väl. Med bara lite musik i öronen, så går det galant att plugga.. =)

Undra var snön kommer komma fram denna gången.. nu är det snöfritt i kalmar igen ju..
       ♥ Anna


Kommentarer
Postat av: Zarah

Ja, hur borta e inte jag?;) Visste ju att du skulle åka men inte så snart, tiden går sååå fort.

Tror att du kommer få jätte roligt därborta, är nog riktigt givande att resa iväg några månader och se annat. Hade också velat åka iväg på nåt sånt men jag kan nog inte åka ifrån Molly så länge;) Vi får åka på lite familjesemestrar istället!

Men då åker ni ett helt gäng eller hur funkar det? är det några du känner som ska åka också?

Kramar Zarah

2009-01-11 @ 11:34:32
URL: http://minlillamolly.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0