Kaalmaar

Ibland är jag verkligen sämst på att stava.. Missar ju bokstäver och får dit några extra här och där.. Men just nu skyller jag på min dator.. Ny dator = nytt tangentbord => alltså nytt att få in känslan för innan allt flyter på igen. Och sen orkar man inte alltid sitta och läsa igenom ett inlägg innan man publicera det.

Ajja.. det var ju inte det jag tänkte skriva.. Så åter till tanken.. :)

Kom upp hit till kalmar igen igår middag.. Med första stopp maxi! Och vem träffar man inte där om madde, som åkte upp i söndags.. Trevligt att träffa på min söta åhusbo det första man gör! =) Sen blev det hem och packa upp lite smått innan det blev till maxi igen för att storhandla (är så skönt att handla när man har en bil med upp. Och en familj som betalar.. sådana lyxigheter kommer jag få klara mig utan sen de närmaste fem månaderna.
Sedan hann vi även med en promenad i det vintriga vädret! 3-4 cm snö och ca -10 grader i kalmar är verkligen vinter! Var härligt att få visa upp kalmar från sin vintriga sida för familjen med. Det är nog den enda sidan de har lyckats missa under mina tre och halva år här. Vinter har det varit.. men inte när familjen varit uppe.. Men nu så! Och har jag tur i oturen är det så om två veckor till.. Då blir det desto jobbigare.. Är inte kul att flytta när det är snö. Men, men, det får vi se hur det är då!

Idag blev det en runda till Ikea nu på eftermiddagen innan familjen åkte mot åhus igen.. Köpte 8 flyttlådor och en förpackning ljus! Hmm.. märks det att jag flyttar snart? =)

vinter i kalmar


min nya söta älskling =) (i brist på annat)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0