On place

Nu e jag framme... Eller har varit det en dag nu. Men först nu har jag tid att skriva. Har varit fullt upp sen jag kom till leeuwarden igår vid åtta tiden, men nu är jag "hemma" i mitt rum på Egelantierstraat 16, och har mat i magen (första lagade målet för min del på gasolspis). =) Delar en lägenhet med 2 finska tjejer. Lägenheten är helt okej, fast har lite konstig lukt bara, men den ska vi nog få ut om ett tag.. =)

Igår blev det introduktionskväll på Fire Palace nere på stan (sådär en 15 minuter härifrån). Mycket kul! Och jag drack mina första två hela öl någonsin! Man får ju ta seden dit man kommer. =) Det svåraste var dock när man skulle hitta hem i natt. Ingen karta och ganska kass koll på lokalsinnet. Men kom hem tillslut, efter lite hjälp av en tjej jag mötte på vägen, som oxå var utbytesstudent, men hade en karta med sig. =)

Idag blev det lunch på skolan och sen begav sig hela gruppen av utbytesstudenter (17 pers) i samlad trupp ner på stan med Daniella i täten. En av tjejerna som har hand om oss utbytesstudenter. Där fixade vi med nederländska mobilabonnemang och sedan hade vi lite tävling. Genom att vi skulle hitta olika ställen runt stan och fotografera dem. Gav en hel del i att lära sig hitta.. Fast är fortfarande ganska så lost i denna staden. Men det hoppas jag ändrar sig under veckan. När vi var klara där begav vi oss till bussen och därefter vidare till bowlinghallen för att bowla. =) Det var skoj, fast vi var alla ganska så trötta sen igår. Att först resa och sen festa direkt på det är inte det mest ultimata kanske.
 
Nu ska jag sätta mig framför tv:n och joina mina finska roommates! =)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0