en fredagkväll :)

Jisses vad skönt det är att ha en fredagskväll då man inte behöver tänka på att man måste gå och lägga sig i tid för att orka upp och jobba dan efter! De är verkligen få denna sommaren så därför mer än väl uppskattade. Fick iofs en fråga från the boss innan ikväll om jag kunde jobba imorn.. men nä det går inte. Måste verkligen sova ut en dag denna veckan och dessutom ska vi iväg på en planerad skånerunda med familjen imorgon och åker härifrån vid tio-tiden. Så sa bestämt nej! Har ju nästan alltid jobbat när det behövts tidigare men nu blev det som sagt ett nej.

Min fredagskväll innan en ledig lördag har istället spenderats med familjen. Har ätit gott och druckit lite vin. Ett glas rött till maten och sen öppnade vi min labrusco som jag fick i födelsedagspresent för två år sen av fia och Susanna. Tyckte det var på tiden att den dracks upp. Så ikväll passade det utmärkt. =) Sen har vi suttit och pratat om allt möjligt, framförallt dialekter och resor och jag har bestämt mig till sådär 98-99 % att tacka ja till lund. Börjar bli motiverad för att plugga nu igen. =) Så ja Maggis, Anja, Tora och ni andra, det blir nog Lund till hösten! Trots jobb erbjudande på både mitt nuvarande jobb och som gillevärdinna så är det det som lockar mest. Kan ju dock bli jobb på både vandrarhemmet och som gillevärdinna oxå om det passar in. Får se. Men först ska jag jobba lite till denna sommaren.

Hos optikern igår gick det förresten sådär, mina röda ögon kom hon inte fram till vad det kunde bero på och nån styrk-bestämning på ögonen fick jag inte heller... på grund av irriterade ögon. Så istället blev jag ordinerad en vecka utan linser och om det inte hjälper uppsökande på vårdcentral och eventuellt ögonläkare och sen återkomma för fastställande av linsstyrka m.m. om några veckor igen. Kul... eller inte! Men, men är ju skönt om det kan bli nåt konstaterade om varför jag blir röd i ögonen..

Nu ska jag nog snart ta och sova.. Tröttheten är inte nådig efter en och en halv veckas tidig uppgång..
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0