Smen's, tivolirock och degeberga marknad

Lite kort om helgen då ja.

I fredags var det fest hos tobbe som firade sin 25årsdag några månader senare. =) Sen vid elva begav vi oss ner till stora torg för att se Smen's. Jag, Lisa, Carro, Maria, Åsa och Zigge tog oss in i folkmassan tills vi stod i mitten sen efterhand som folk försvann tog vi oss sakta framåt och sådär efter en timme stod vi typ vid scen. :) Sen blev det lite varmt så efter ett tag tog jag och carro oss ut till de mer lugna sidorna och träffade på både den ena och andra. :) När smens spelat klart blev vi kvar ett tag till för att samla ihop alla igen, sen blev det en runda till tivolit innan vi vid kvart i två begav oss mot bilen. Då skulle jag upp och jobba om 4½ timme. Väl hemma en halv timme senare så blev det nästintill direkt sängen för att iallafall få 3½ timmes sömn och sen var det upp för att jobba på lördagsmorgonen. Vilket gick förvånansvärt bra.

Väl hemma efter jobbet blev det en halvtimmes powernap och sen mat innan jag skulle med bussen till stan för att göra Tivolirock med Carro! Såg Markus Krunegård, Artmade, Sugarplum Fairy, A-camp och The sounds och sen hörde vi lite av Dead by April oxå. Fast den musiken är inte riktigt i nån av våra musiksmaker. Därimellan var vi även några rundor på stan, dels för att fördriva tid och dels för att få mat i oss. Sen träffade vi en massa vänner även under tiden. Fast det är verkligen inte detsamma att vara på kristianstadsdagarna nu som för några år sen. Då träffade man folk man kände vart man än gick. Men nu kunde man gå typ minst ett varv på stan utan att träffa nån man känner. Lite skillnad!
Men kul att träffa de som man träffade på iallafall! =)
Vid halv två åkte vi mot åhus vilket innebar att sen fick jag iallafall 4 timmars sömn innan jag skulle upp och jobba igen. Var ganska så mycket tröttare när klockan ringde på söndagsmorgonen och ögonen ska man inte snacka om. Men upp kom jag och iväg till jobbet med. Fast var två trötta frukostvärdinnor som jobbade. Men gick bra i vilket fall! :) Sen bev det hem och lite senare bar det av till Degeberga marknad med Carro och Lisa, och Lotta och Karin me för den delen. Där blev det mest gående och tittande och det ena som köptes var 5 par sockar och lite marknadskarameller för min del. Men var mest marknadsbesöket som lockade. Är det som hör sommaren till. =)

Brudarna på Smen's

Markus Krunegård


Artmade

Sugarplum Fairy (satt dock ner under deras konsert, så därför bara bild på scenen)

Carro & jag

Winge med vänner också Markus Krunegårds band stående bakom

A-camp

och i duett med Markus Krunegård
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0