moln, kristianstadsdagarna och lite pics

Satt nyss och kollade ut genom fönstret och upp mot himlen och bara tittade på molnen. Där var tre skikt av moln. Där det understa skiktet förflyttade sig nordöst toksnabbt, det mellersta skiket förflyttade sig nordösterut inte lika snabbt och det tredje och sista, det längst upp mot himlen förflyttade sig knappt. Såg mycket märligt ut, fast visst är moln och himlen överlag något man kan sitta och kolla på och beundra länge? De och den lever verkligen sitt egna liv!



De senaste dagarna här har det blivit en del Kristianstadsdagarna. Ledin i onsdags med Madde, Malin, Anna, Emelie, Johan och Johan och så några till. Var riktigt rolig och härlig kväll. Och konserten var bra.. Fast lite kort. Efter Ledin begav vi oss ut på stan. Hamnade efter lite promenerande upp och ner mellan stora och lilla torg i Stora torgs Öltält. Där spenderades sedan någon timme innan jag och madde åkte till åhus igen. Sedan var det jobbedag igår, som avslutades med lite förberedelser till beachhandbollen som börjar idag, och sen på kvällen blev det in till stan igen. Fast då med familjen. Gick runt lite och sen hamnade vi i Öltältet på Stora Torg åter igen. Vid halv tio blev det vidare till Scenvagnen vid domus där Mattias (brossans ledsagare) band U-sväng skulle spela. Skön blandning på musik var där och sen blev det hemåt till Åhus igen. Det är ju nackdelen när man är två i familjen som ska upp och jobba tidigt dan efter, man kan ju inte vara inne i stan så länge på kvällen.
Men nu ska det trots allt bli det två dagar. Ikväll är det tobbes 25-årsfest och sen lite kristianstadsdagarna med Smen's. Sen imorn är det tivolirocken som gäller! =)
       ♥ Anna


Kommentarer
Postat av: Emelie

Tack för packtipsen!

Du om någon borde ha ganska så bra koll på vad man behöver och inte när man är iväg :)

2009-07-12 @ 13:51:03
URL: http://empish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0