jobb

Var som sagt nere på jobbet en runda innan ikväll, och den runda blev rätt så lång, rätt in i jobbet blev det. Hade varit lite kaotiskt strax innan jag kom så fick hoppa in och hjälpa till lite med att lägga ut lite lakan på rummen innan jag kunde gå upp och kolla upp schemat och checka köket och sådär. Sen fick jag även på mig att köpa lite yoghurt till morgondagens frukost då lars missat det. Så på vägen hem blev det en runda inom kvantum och köpa 4 liter yoghurt.

Jobbschemat var inte världens bästa om man säger så. Har en helg ledigt under hela säsongen och det är sista helgen i augusti.. Tack för den liksom! Annars är det mest måndagar och tisdagar som jag är ledig.. Så vill man ha besök av mig får det bli söndag eftermiddag till tisdagkväll framförallt. Dock ska jag försöka byta bort iallafall två/tre dagar.. Så att jag iallafall fall kan festa/ åka iväg några gånger i sommar. :)

Nu är det dags att sova. Kl ringer 06:20 imorgon!
       ♥ Anna


Kommentarer
Postat av: Mia

Hej Hej!



Jag deltar i en tävling som Veckorevyn har ordnat där flest röster vinner en dator. Jag skulle bli väldigt glad om hade lust och rösta! Det enda du behöver göra är att trycka på länken och sen på snäckan!



http://www.asusnordic.com/summertour/?p=351



KOmmentera gärna tillbaka!! Och TACK så mkt!

2009-06-23 @ 11:19:16
URL: http://metrobloggen.se/miiia
Postat av: Lisa [ENDASTLISA]

Hej snyggo :> Vad ska du göra imorgon? :D



Och du, glöm inte att lägga till mig på bloglovin' så du inte missar nått, fast bara om du vill :* <3

2009-06-23 @ 18:24:08
URL: http://endastlisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0