tatueringstankar

Har några gånger om idag tagit lite små pauser i mitt pluggande. Och det behövs verkligen för att sitta och räkna siffror under för lång tid gör att det bara snurrar i huvudet efter ett tag. Sist jag tog min paus, som jag fortfarande har så satte jag mig och började rita lite G-klavar, och så kom jag på att jag skulle försöka mig på att rita ihop den där tatueringen som jag ska göra nån gång. (Ska bara ha lite pengar till den först).
 
Det ska vara en blandning av den här (en G-klav som jag ritade på vaden för några somrar sen) och ett taizékors. Alltså två saker som är av stor betydelse för mig. Utan musik är livet helt galet och speciellt utan att få sjunga, och Taizé är verkligen en plats som är viktig för mig. Så att göra en tatuering av de två symbolerna är något jag alltid har velat!


Och såhär blev den

Sen kommer den säkert ändras några gånger till innan den kommer hamna på mitt ben. Men något liknande såhär är det tänkt iallafall. =)


Nu ska jag forsätta räkna lite ekonomi. Har gjort tre delar övningar och har tre delar kvar. Sen lär jag dock inte göra alla de sista, förstår inte riktigt lärarens uträkningar där liksom. Så då kan jag lika gärna skippa dem istället. För att försöka lära mig nåt som jag inte får grepp om är lite väl avancerat!
       ♥ Anna


Kommentarer
Postat av: Lisa

Testa att göra g-klaven mindre.. Den såg lite stor ut när den kom i taizé-korset..

Bara en tanke som kom upp=)

2009-06-16 @ 21:17:59
URL: http://litelisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0