ikea kassar e bra!

Har precis kommit hem efter att jag cyklat och äntligen skickat iväg paket ett hem. Löste mitt forslingsproblem av 20-kilos paketet genom att lägga det i en blå IKEA-kasse och sedan cykla med det på styret. Så nu har jag kommit på ännu en funktion med IKEA-kassar, använder de sedan tidigare som tvättpåsar men nu har jag då även kommit fram till att de funkar bra för att forsla ett stort paket på en cykel utan pakethållare. =)

Har dessutom bestämt mig för att det blir taberg på midsommar för min del. Resan dit kommer lösa sig på det ena eller andra viset. Är så många som försöker fixa så att jag kan ta mig dit, framförallt bibbi! =) Så att komma dit lär ju inte vara några problem. Det enda jag ska ta reda på nu är när på dagen familjen ska åka till sjöbo och så försöka få dem att köra en runda inom kristianstad, eller ännu bättre hässleholm dit så jag slipper alldeles för mycket väntetid, på ena eller båda ställena. Lär vara lagom trött på det redan innan liksom.

Men nu blir det lite matlagning och sen ska jag skriva om News Corporations E och L i PESTEL-analysen. Med andra ord om deras Environmental och Legal framework (dvs miljö och rättsliga ramar.) Kan ju bli kul.. or not!
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0