tisdag

Har varit en seg dag idag.. fast det är ju inte så konstigt. Bakis, lite sömn och tentaplugg är inte så bra kombination. Men dagen har varit bra iallafall. =) Har fått en massa bilder från Satu&Milla. Så nu är det ännu mer bilder på min portabla hårddisk. =) Och har ännu mer bilder från dessa 5 månaderna. Var himla kul att sitta och kolla igenom bilderna från i januari o februari. Alla har ändrats i utseendet på något vis, främst håret. Och är lite kontrast att se alla klädda i vinterkläder gentemot sommarkläder som vi har nu. Men kul att kolla igenom dem var det iallafall.

Blev även en cykeltur ner till postkontoret för att skicka mitt paket och sen vidare till skolan för att lämna lite papper till Dennis i airlinegruppen. Han och Roland hade kommit på att det är lite svårt att skriva om keyfigures om man inte har kvartalsrapporterna. Smart tänkt! Så fick bli ett besök på skolan av både mig och Oscar för att lämna de rapporterna som vi hade.

Imorgon blir det plugga på förmiddagen och sen till skolan för att plugga tillsammans med ossie på eftermiddagen innan vår tenta börjar 17:30. Vi har fortfarande problem med att förstå hur tiden ska räcka till. 2,5 timme för att läsa igenom, räkna och svara på 80 frågor är sjukt lite! Fast så är vi ju fortfarande vana vid att ha minst 4 timmar till förfogande på tentorna i Sverige. Så det ska säkert gå denna gången med. Hade samma oro förra gången och då gick det ju utan problem. Fast var mindre antal frågor då, men istället öppna frågor. Well, well, det är ett problem för imorgon det. :)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0