matprat

Som att jag kunde sätta igång med nästa plugg del.. Nä, blev lite lunch istället. Två grova rågmackor (eller som scouter som har varit på dansk läger kallar det, räserbröd!) och två knäckisar. Med lite skinka och ost på. Ska bli så skönt att få lite andra luncher när man väl kommer hem igen.
Har kommit på att de nästkommande handlingarna för min del kommer bli ganska så fattiga. Alltså inte pengamässigt men varumässigt. Ska ju försöka tömma frysen/kylen och skåpet på min mat, så då är det dumt att köpa hem massa mat igen! En sak är till exempel te, mitt favorit te är slut, men köpa hem nytt är ju inte lönt när jag har lite andra sorter kvar, även fast vissa inte är så goda så måste jag ju göra slut på dem. Sen igår tog mitt socker slut. Men har bestämt mig även där att jag inte ska köpa hem mer. Ett kilo socker för en och en halv vecka är ju överskattat. Då får jag isåfall ta och baka nåt bara för att göra slut på det. Och det har jag inte tid med. Så får köra på nederländsk honung i teet istället, har ju nämligen en del honung kvar sen jag var tokförkyld och hes för några månader sen.

Fick förresten höra av mamma att min lista på mat som jag skrev för sådär två veckor sen, är numera utskriven och sitter på kylskåpet hemma. Så jag lär verkligen få all mat som jag vill ha när jag väl är hemma igen. =) Dessutom fick jag veta att resten av familjen åker iväg på semester v. 29. Så det innebär att då har jag ett hus för mig själv, blir lite skillnad jämfört med att haft ett rum på sådär 14 kvadrat för mig själv under fem månader. Att det dessutom är under beachhandbollsveckan gör ju att jag med stor sannolikhet jobbar större delen av veckan = frukostbuffé typ varje dag! =)

Nä, dags att sätta igång och plugga nu igen kanske. :)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0