smått depp...

Usch, vad tråkigt detta börjar bli.. ja, alltså att  typ aldrig ha några planer för helgen. Ska därför bli skönt att få komma hem snart och få lite struktur på veckorna igen. Här är det verkligen inte mycket struktur. Skola ena dagen, fest på kvällen, sen skola igen, en seg dag, skola och kanske fest och sen helg med typ knappt några planer. Och sen går det så. Usch, är verkligen inte likt mig att ha det så. Iallafall inte på helgerna. Mina helger på våren brukar ju i vanliga fall vara överplanerade och man kan snarare vara glad om man har nån helg ledig då och då. Så detta är verkligen helt tvärtom.

Mina roomisar är borta ikväll igen vart vet jag inte, och vad de andra folket här gör vet jag inte heller.. fast är ju samtidigt skönt att ha det lite lugnt. Speciellt eftersom min magkatarr har sitt egna liv igen. Dock är den mycket bättre idag än igår, men mjölkproduktskänsligheten är värre igen.

Men ska sluta klaga nu.. =)
Hade ett litet samtal med carro innan ikväll och hon har konstaterat att det har nästan blivit en hel "operation" (som hon kallade det) för att få mig till taberg på midsommar! Är hur många som helt som engagerat sig i mitt problem att ta mig dit. =) Sånt är faktiskt väldigt glädjande just nu. Behöver lite motivering och positivitet för tillfället. Den där längtan efter att få komma till Sverige och träffa familj och vänner är väldigt stor just nu! Så att höra en sådan sak är bara kul! =)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0