en dag med migrän

Idag har jag verkligen varit sängliggande hela dan, eller ja förutom de gånger tre jag varit i köket och försökt hitta nåt att äta eller när jag varit på toa och spytt upp det igen.. Vaknade nämligen med huvudvärk vid elva imorse.. (som jag först trodde var bara enkel baksmälla, hur jag nu kunde ha det efter tre glas vin?) och när jag sen gick upp vid halv tolv för att äta, gjorde huvudet ännu mer ont och jag var totalt yr och blev illamående nästan direkt.. Så konstaterade att migrän var att vänta och självklart blev det så. =( Därför har det blivit sängläge och sömn och filmtittande omvartannat hela dan fram tills sju då min huvudvärk släpp så mycket så jag kunde gå och stå upp utan att bli illamående. =) 

Så fick en pluggfri dag idag utan att det var planerat så. Hade ju tänkt att sitta lite med det grafikprogrammet som vi ska ha att göra med imorgon.. men får väl helt enkelt göra det nu ikväll istället.

Det jag däremot gjort är att jag pratat med familjen på telefon idag.. Var faktiskt väldigt skönt att göra det när jag inte var så bra.. Dels för att både mamma och pappa har samma problem med huvudvärk som jag har och dels för att de fick mig på lite andra tankar för ett tag.. plus att jag fick prata av mig, vilket behövdes efter denna veckan. Vi kom in på hur det blivit med rutiner och sånt och då bland annat hur det är att hitta mat i affären här nere. Och som så många gånger tidigare så är sveriges standard väldigt hög! Dels när det handlar om förpackningar och om hel-, halv- och nyfabrikat. Där är det skillnad mellan sverige och nederländerna. Och sen kom vi in på den maten jag saknar här nere. Kan ju säga att det jag saknar mest är att kunna köpa potatis i "lösvikt" alltså som inte ligger i stora påsar eller är färdigskalad, kalles kaviar och lingonsylt. Och sen såklart mamma och pappas grytor som de brukar göra till mig och frysa in, eller mammas underbara köttbullar. Funderar på att göra egna köttbullar här nere, men har inte hittat nåt ströbröd än och som sagt så är potatisen inte riktigt den man suktar efter att köpa.. även fast den om är färdigskalad faktiskt är helt okej när den är ny iallafall. Men som sagt Sveriges standard är inget att klaga på precis.. varken när det handlar om skola eller nåt annat.

Nä, ska kanske kolla på den där grafiksaken nu.. var visst nåt grafikprogram man behövde ladda ner oxå, så får nog göra det först.
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0