en filmkväll

Har ju glömt att skriva om gårdagskvällen här, som var filmkväll med vårt härliga gäng! För det kan man ju nästan kalla det. Var iallafall jag, satu, milla, frida, lollo och halina, sen kom även oscar lite senare när kvällens fotbollsmatch var slut.
Blev både härliga you-tubeklipps seende, där vi körde en tillbaka blick på pojkbanden och sedan även de där typiska låtarna som alla lyssnade på på 90-talet! Alltså hann vi gå igenom Backstreet boys, Five, Boyzone, Take that, och även Just5 ett polsk pojkband som försökte se ut som Backstreet boys.. Himla kul! Sen blev det då även rednex, e-type och en massa andra goa favoriter! Väldigt roligt samtalsämne! Därefter blev det filmtittande, slumdog-millionare, mycket bra film och sedan ännu mer you-tubeklipp! Under kvällen hade vi även chips, kex och ost, vindruvor, rödvin och cocacola. Vaddå krängarkväll! Men det är härligt! =)

Ikväll blir det fest, med början hos Halina och sen gissar jag att vi kommer hamna på noa därefter.. fast man vet aldrig vad som händer!
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0