glömmer engelskan på ett nederländska prov.. det är stabilt!

Ännu en dag har gått, som har resulterat i att min kunskap i nederländska nog har ökat lite ytterliggare. Även om det var några ord på provet som jag inte kunde. Plus att jag två gånger fick hjärnsläpp på engelskan på några av de frågorna där jag skulle översätta från nederländska till engelska. Kom verkligen inte på vad hylla heter på engelska. Men skrev tillslut det ordet som jag tror det är.. men är fortfarande osäkert på vad det är. Måste kolla upp det nu! =) Blev faktiskt lite av både nederländska och engelska test på samma gång, iallafall stavningen av engelska. Inte nog med att man ska skriva på nederländska och få rätt på stavningen där, sen ska man översätta nederländska ord till engelska och då gäller det att få rätt på stavningen på engelskan med. Himla träning, nästa gång ska jag höra om jag kan ha med ett svenska-engelska lexikon, så att man iallafall har rätt på stavningen och orden på engelska! Haha, vilket I-landsproblem egentligen. Men tror iallafall att det gick bra på testet. Sen är det den totala poängen från de två olika testen som ger betyget.

Sen vi kom hem från skolan har vi hunnit med att leka elektriker.. eller ja, snarare söka fel. Elen på Satu's rum samt på toaletten och duschen funkade inte, så gissade att det var en propp eller nåt som hade gått.. men det va bara brytaren för de tre rummen som hade gått av på grund av att lampan i duschen gått. Snacka om över säkerhet. Sen gjorde jag en fruktsallad och därefter ägnat kvällen åt först gårdagens avsnitt av simon&thomas och sedan såg jag på förra veckans avsnitt av diagnos:okänd. Snacka om att det finns många olika sjukdomar med konstiga symtom.
Borde nog appråpå det börja kolla upp några av alla mina symptom när jag väl är tillbaks i sverige sen igen. Men vet ju dock aldrig var jag ska börja?! Magen, huvudet eller värken i händerna? eller nåt annat... :S Ajja, det är ett senare problem.
Nu ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig och läsa i en av mina nya böcker. Sen sova!
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0