post..

Fick post idag igen.. Alltid lika kul! Denna gången var det senaste Hennes tidning och min deklaration som mamma och pappa skickat ner! Deklarationen var ju sådär glädjande, ska få tillbaka pengar, men det är inte så mycket att hurra för. Hela 154 kr är det beräknat att jag ska få tillbaka.. Fast ska försöka mig på att göra avdrag för hemresa pga arbete på annan ort, om jag nu lyckas med det. Har iallafall rätt till det eftersom jag var skriven i kalmar fast bodde i åhus hela sommaren, så det skadar ju inte att försöka sig på att göra avdrag för det!

Idag har det annars varit som vanligt. Satt i skolan från kvart i elva till halv sex med logistikplanen. Men nu är den nästan helt klar. Hoppas jag iaf! Imorgon är sista dan iallafall och då ska vi träffas vid elva och sen försöka sätta ihop de fyra delarna till en och förbereda för onsdagens slutpresentation och förhandling, plus göra PBL-uppgiften. Så gissar på att det blir en heldag imorgon oxå.. Men sen är det slut för ett tag på dem! =)

Ikväll är det musik revolution på Noa, med musik från 60-, 70-,80-,90- och 2000-talet, plus typiska drinkar för tiderna med. Skoj! Men vet dock inte om jag ska dit än.. skulle behöva gå och lägga mig i vettig tid ikväll egentligen, men den börjar 23:00 så ska jag dit är jag inte i säng i vettig tid! Ajja, får fundera på det lite till.. =)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0