fullspäckad dag

Ojoj, idag har det verkligen inte funnits tid för att blogga.. Det har varit fullt upp. Eller nja, hade ju sovmorgon idag då jag inte började förrän 11:45. Men den passade jag oxå på att utnyttja då vi har två dag i rad nu som vi börjar 8:30... Huvva! Innebär ju att jag måste gå upp vid halv sju, kvart i sju.. Så tidigt har jag inte gått upp på lääänge.. Iallafall inte en enda gång sedan jag kom ner hit. Det är verkligen tidigt enligt min åsikt.. Ja, förutom på somrarna när jag jobbar. Då är det den tiden jag är uppe och på väg till jobbet nästan varenda dag.. Men när jag går i skolan då är allt som börjar före nio tidigt för mig. Ja, snacka om att man har lite olika tankar beroende på vad man gör.

Idag då har det som sagt varit fullt upp sen jag kom till skolan. Började med att gå inom short stays kontor för att höra om nyckeln till postboxen. Och idag var rätt person där, så nu fick jag äntligen en egen nyckel! =Anna glad! Sedan var det PBL lektion med mig som sekreterare. Såg inte riktigt fram emot det då jag visst att jag skulle skriva ner tre grupper swot-analyser, och det blev som sagt rätt mycket anteckningar, 7 handskrivna sidor som jag sen i eftermiddag efter att jag kom hem från skolan började skriva på datorn och sedan ikväll efter min dutch-lesson fortsatte skriva på. Blev 5 sidor när jag var klar, med tre fina SWOT-analyser och en tjusig mind-map och sen ytterliggare lite text på det! Kan säga att jag är glad att jag bara är sekretare än gång under denna kursen. Därför har jag bara suttit med skolarbete hela dan.
Eller ja när jag kom hem efter skolan så såg jag att jag hade fått ett långt brev från farmor, så var bara tvungen att läsa det först! Blev så glad, och det blev lite tårar under tiden med, både av glädje och av saknad. Dessutom hade hon skickat med ett kort från i julas på mig och farfar som jag inte fått se tidigare. Så det sitter nu på min anslagstavla tillsammans med alla hjärtansdagkortet från mamma, pappa och brossan. =)

Nä, dags att sova nu då kanske. Ska ju upp om sju timmar. Så det är bäst att få lite sömn innan ännu en dag med skola och plugg.
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0