kaffe och avokado - inte så god kombination

Dagens lunch blev kaffe, mackor med skinka och en avokado till det. Konstaterade att det är inte så gott att äta avokado och sedan dricka kaffe efteråt. Den kombinationen är inte riktigt så lyckad kan jag säga. Skär sig ganska så rejält i smaken! Så den kombinationen lär det inte bli igen.. Men var för sig är det gott!

Har haft CBL i förmiddags och inget ont mot läraren, han är väldigt logiskt.. men att lägga en och en halv till två timmar på att gå igenom teorin i boken och sen ha en timme till att gå igenom caset (som faktiskt var två versioner vi skulle gå igenom idag) plus göra problem statement, är inte riktigt så bra fördelat. Vi hann ju inte ens gå igenom hela caset och inte heller göra ett problem statement. Nä, lite omfördelning hade varit bra. Men får väl skylla på att vi har en mycket ung lärare (för att vara på högskolenivå!) Han är ju bara tre-fyra år äldre än mig.. Vilket innebär för mig att jag har inte så stor respekt för honom. Iallafall inte som lärare. Man brukar inte säga att åldern har (bör ha) så stor betydelse, men i detta fallet måste jag säga att de har det. Vilket nog kan bero på att många av mina vänner är i hans ålder och till och med äldre.

Nu ska jag ägna mig åt fredagen presentation. Försöka få ihop lite vettigt att säga som vi kan göra powerpoint av imorgon.
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0