lovely weather

Ännu en caserapport är inlämnad, är bara en kvar nu, sen är det en annualrapport att göra med och en tenta, därefter är skolan slut för min del. Iallafall ett tag. Sen vet jag ju inte vad det blir i höst än..

I eftermiddag har jag på oldehoveplein med lite frec-folk och checkat in frisian-festival. Många duktiga som uppträdde, bland annat akrobater som showade och en sådan som hade en tråddocka..  Sjukt duktiga allihopa. Sen blev det mest hängande, njutande av solen och det härliga, en runda på stan för att äta lite. Blev Subway denna gång, vilket var första gången för mig sen jag kom till leeuwarden.

Sen blev det hem, gick och handlade lite i affären mitt över gatan och har nyss ätit och nu funderar jag på vad man ska göra.. Är ju egentligen inte så att man vill vara inne när det är så himla skönt och härligt väder ute. Men vad ska man göra istället då?! Dessutom undrar jag vart mina roomisar har tagit vägen, är ju lite tomt här utan dem och tror inte att de åkt till amsterdam än. Mötte dem på vägen när jag cyklade hem och då såg det inte ut som att de skulle till amsterdam, men man vet ju aldrig. 
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0