smått ångest

Gahh, nu blir jag snart knäpp på detta! Känner att jag för tillfället sådär, var och varannan dag har värsta framtidsångesten och detta i kombination med hemlängtan. Ingen vidare bra kombination. Min framtidsångest beror på att jag har ett kontrollbehov av att iallafall behöva veta vad som i stora drag sker det närmaste året. Men just nu är den tiden (som jag nämnt tidigare) mycket oviss. Vet ju inte ens vad jag vill/ska göra, bo eller nada! Sen eftersom jag är van av att ventilera mig och mina tankar med pappa och mamma nästan alltid så blir det även hemlängtan av det. För nu när vi pratas vid är det så mycket som ska fram i vilket fall, så den där tiden till att förklara mina tankar och be om råd, tankar och åsikter finns inte riktigt.

Detta är iallafall vad jag vet:
* jag har sökt magisterkurser i lund o växjö för ht09-vt10
* vet att familjen skulle gärna se att jag bor i en sådär 20-30 mils radie runt Åhus, Krstd
* finns en del som gärna vill ha mig tillbaka till Kalmar :)
* jag har jobb på vandrarhemmet för sommaren och möjligen även för hösten

Detta är vad jag vill:
* bo där jag har vänner (gärna de närmsta)
* bo i en stad med vatten i närheten (är man en gång uppvuxen med närheten till vatten så är man fast)
* för tillfället hellre jobba eller ha en traineetjänst än plugga (pluggtröttheten börjar komma + plus det där med att leva på 7500 kr i månaden börjar bli ganska så segt)

Hmm.. kombinationen av dessa två är kanske inte de bästa just nu. Alltså måste jag börja sätta igång och söka jobb mycket snart! Är ju iallafall en fördel. :)




Lovely Åhus hamn!
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0