5 månader

Igår kväll blev det lite impulsivt bestämt att det skulle bli fest och utgång. Jag bestämde mig för att hänga med ungefär vid halv nio, då var jag halvklar med mitt kommentarsskrivande till nyckeltalen, men kände ändå att mer behövde jag inte göra för dagen. Alltså en bra anledning för att festa! Och det ångrar jag inte! Blev en himla bra, rolig och skön kväll, som alltid! Börjar kännas mycket konstigt att detta snart är över! Om 2½ vecka åker frida och lollo hem och veckan efter jag och oscar! Tradigt, tradigt!

Tänka sig att nästan 5 månader har gått så snabbt! Minns ju fortfarande känslan, förväntningarna m.m. som var när man sa hejdå och kramade om familjen på kastrup, hur ögonen började tåras, hur jag skakade i kroppen av nervösförväntan när jag gick igenom säkerhetskontrollen, lättnaden när jag väl satt på planet och sen adrenalinkicken som kom av att nu var jag verkligen på väg! Minns att jag nog log med hela ansiktet då! Sen hur tankarna gick när jag satt på tåget på väg hit, och tillslut vid åtta på kvällen kom jag till leeuwarden. Efter en hel dags resande typ!
Ja, detta har nog varit en av de största upplevelserna i mitt liv och jag ångrar det inte för en sekund, hur jag för tretton månader sen satt och valde mellan vart jag skulle söka, skrev mitt personliga brev och sen lämnade in det dagen innan jag åkte till taizé och en vecka innan sista inlämningsdag för restplatsansökningarna. Sen dess var det bara framåtblickar!  Och nu har fyra månader passerat här, och är bara 3½ vecka kvar! Konstigt!
Men Lollo, Frida och Oscar kan jag iallafall träffa igen någorlunda enkelt, är ju bara att sätta sig på tåget eller ta en bil till kalmar, göteborg och allt vart det kan bli. Och Satu och Milla med, det är ju bara att åka till grannlandet. Men resten, det återstår att se. Nån gång kan det nog tänkas att det blir en resa till det ena eller andra landet. Men om man träffar de man har träffat här är ju inte säkert!



Ojdå, blev ju inte alls som jag hade tänkt detta inlägget, hade tänkt skriva om gårdagskvällen. Men nu tycker jag inte att det passar in här. Så det tar jag i nästa inlägg istället.
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0