fest och lite tankar

Kristi himmelfärds dagen idag då och igår kväll blev det lite festande igen med det härliga gänget!
Började med förfest på kanalstraat, fast istället för at vara hos Frida och Lollo, så hamnade vi hos Oscar. Lite kul att byta miljö för en gångs skull, om än att jag satt på en väldigt träig och rak stol som gav träsmak i rumpan efter ett tag. Som vanligt blev det pratande om allt möjligt. Varierande samtalsämnen är vår specialitet, fast hur vi kan komma in på vissa samtalsämnen är ibland en gåta?! Men det är ju bra när man kan prata om allt, är alltid bra att "ventilera" de olika tankarna man har.
Konstaterade under kvällen att det kommer vara mycket konstigt när alla åker hem om en månad (eller mindre)! Usch, vad konstigt det kommer att kännas. Men det är först då och fram till dess ska vi ha kul och njuta av den kvarvarande tiden!

För nu är det snarare så att även om man verkligen saknar familjen och vännerna hemma nu, så vill man inte lämna detta. Vet ju med sig att när man väl lämnar detta så lär det ta ett tag innan man ses igen. Är ju inte precis så att man kommer ses om några dagar om man säger så. Men det är ju det som kallas livet.
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0