lite till ledighet

Ny måndag = ny vecka och jag är ledig ytterligare två dar! Tänk om man hade haft det såhär i Sverige, en och en halv veckas ledighet mitt i en kursperiod.. Det skulle ju vara jättekonstigt.
Men här är det inga konstigheter för här har det nyss varit study week (som inte finns i Sverige) och idag är det helgdag igen, dodenherdenking (svensköversättning?) är det idag. Och sen imorgon är det ytterliggare en röd dag. Då är det Bevrijdingsdag alltså Liberationday eller frihetsdagen/befrielsedagen som det blir på svenska.

Dodenherdenking som det är idag är en minnesdag för de som dog i andra världskriget och även i andra krig.
Och Liberation day (låter mycket bättre på engelska än svenska) imorgon är en dag som firas till minne av den tyska kapitulationen under andra världskriget som hände både i nederländerna och danmark 1945.

För min del är det inte så mycket planer idag... heller. Plugga nederländska och lite strategic management är den enda planen, eller nej förresten betala hyran ska jag göra med. Men det är ganska så smidigt, eftersom Short stay har kontor här på egelantier idag då skolan är stäng. Så är det bara att gå upp till fjärde våningen för att betala hyran.. Smidigt värre!

Fick mail idag om att PWC har öppnat sin ansökningstid för traineetjänster nu. Så där blev det en liten påminnelse om att det är dags att skriva ihop ett nytt Personligt brev och uppdatera CV:t så man kan söka. För söka har jag nämligen tänkt att jag ska göra.. Även om chansen är typ minimal att få en av tjänsterna. Men om man inte söker har man ju inte ens en chans.. så måste ju iallafall ta chansen. =)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0