helgen so far

Så var det lördag igen, eller t.o.m. söndag!
I fredags blev det skola med presentation av kapitel 6 på seminariet. Gick väl sådär, fick negativ kritik för att vi var för mycket knutna till teori och text i boken.. fast sen fick vi mycket positiv respons för att vi hade en wicked question som gav diskussion. Var första gruppen som lyckats med det! =) Mycket positivt! På eftermiddagen gick jag och carro på stan, letade efter något tänkbart att ha på sig på kvällen.. och för en gångs skull blev det en klänning för min del. :)
Sen igårkväll blev det party, party för Satu och Milla! Som har födelsedagar denna helgen! Var väldigt trevligt och kul.. fast lite smått kaos senare på kvällen när vi skulle ner på stan. Men det är en annan sak!


Idag har det blivit ytterliggare lite gående med start på media markt och sedan mot stan, därefter blev det lite typiska sevärdheter för leeuwarden och även en runda till min skola.



Ikväll har det blivit designande av Carros två bloggar och tittande på Eurovision Songcontest! Så grattis till Norge för vinsten plus till nationaldagen, som det faktiskt är nu! :)

Imorgon bär det av till Amsterdam en runda innan Carro beger sig hem till Sverige igen. 
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0