28 timmar i Lund!

Åh, vad glad man blir när man har fått lite kommentarer på bloggen! Det är alltid lika kul! :) Fortsätt så!

Själv kom jag nyss hem efter mina 28 timmar på raken iväg i Lund. Har under den tiden varit 5½ timmar i skolan, därefter direkt till VGs (västgöta nation) för att jobba i 10 timmar och sen hem till Tora för att sova sådär 4 timmar innan vi skulle upp igen för att Tora skulle till skolan. Så att sova ut på min "lediga dag" (självstudiedag) var ju inte att tänka på. Tur man är "ledig" imorgon med.

Skav i handen och ömma händer och träningsvärk i armen har jag med efter gårdagens jobb.. Men allt det beror till stor del på att jag stod och skar, hackade och skivade morötter, palsternackor, lök och baguetter i två timmar ungefär. Och då blir det ju så.. plus att knivar med plasthandtag eller bara delar trähandtag inte är så vänliga mot händerna efter ett tag.

Och förrätten som jag hade hand om blev riktigt god! Speciellt svamp o lök röran, himmelskt god!! =)

Idag fyller min älskade lillebror år!! Grattis brorsan på 19-årsdagen! Och eftersom jag fortfarande inte köpt nån present till honom blev det en runda på stan och in på Åhléns när jag kom till kristianstad innan vid elva tiden. Och direkt napp blev det med! Svart-vita muggar får det bli! Fast han får dem först imorgon, har inte riktigt tid och lust att åka ner till Åhus idag när jag ska dit imorgon ändå.

Nu ska jag nog ta och sätta i en skön film och sen ta några timmars vila.. Annars lär jag aldrig orka plugga idag.. höll ju på att somna på tåget när jag satt och löste metros korsord och sudoku. Så lär aldrig orka plugga om jag inte vilar lite innan.
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0