Halloween, helgen o kursstart

Efter en härlig helg med en del resande är en ny period igång, och en ny månad och inte minst en ny vecka! Och dagen har avslutats med två samtal med underbara vänner! Först ett långt med carro och strax därefter ringde Tora! Och de bästa är att jag kommer träffa båda två av dem i veckan. Först Tora på onsdag o torsdag och sen Carro o alla göingevänner på lördagkväll!! Vilket bra vecka detta ska bli.. fast intensiv!

Helgen var oxå bra, först ledig i fredags, och som verkligen var en ledig dag efter den sista tenta i torsdags. Sen i lördags bar det av till Lund på kvällen för halloweenfest. Som blev en riktigt rolig kväll där man träffade och lärde känna massa nytt folk, plus fick umgås med Karin och Johanna i en annan miljö än skolan.. Mycket kul! Väl tillbaka hos Johanna vid fyra på natten efter en promenad hem till henne från norra fäladen blev det några timmars sömn innan jag tog tåget tillbaka till Kristianstad vid tolv, väl i Kristianstad blev det direkt med bussen vidare till Åhus för att åka hem och fira brossan som hade födelsedagskalas med farmor o farfar på besök. Efter lite middag i Åhus blev det plötsligt bestämt att fikan och kvällsmaten skulle ätas inne hos mig så farmor o farfar fick se min lägenhet oxå. Så allt packades ner och sen bar det av till stan igen.. Snabba turer här japp.. Men det var trevligt och god tårta hade brossan med. =)

Idag har det blivit en runda till Lund för ny kursstart i CSR (corporate social responsibility). Kan bli en rolig och givande kurs, fast väldigt intensiv. 7,5 hp ska läsas på halvfart på 7 veckor sitället för 10 som är det normala för halvfarts kurser.. Så det kommer bli 7 intensiva veckor eftersom den andra kursen som jag börjar imorgon ska läsas på lika kort tid och är även den på 7,5 hp. Alltså ska 15 hp läsas på 7 veckor!! Men får tänka positivt att man får jullov och ledighet i ca en månad efter det! =)

Halloweenfest


Lite av magnus bilder
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0