en lördag i 120 o en söndag i 30.. typ!

.. en ganska bra sammanfattning av min helg! För lördagen gick i sådär 120... om man gör ett medel av det iallafall, Ibland kändes det ännu fortare och ibland lite långsammare.. Men idag har det varit desto lugnare.. Gillar söndagar! Enda dagen då man verkligen kan relaxa och ladda upp för ny vecka.. =) Vilket jag helt klart gjort idag..

Men helgen började ju i fredags.. Då det blev till att sova ut (vilket behövdes) och sen lite snabbstädning, lite skrivande av mail till lärare och lite grupper. Därefter ner på stan för att lämna in mina stövlar till skomakaren för omklackning, in till Simona och boka klipp&slingtid och därefter till Åhlens för att köpa presenter till Åsa o Lisa. Och efter en halvtimme var jag hemma igen.. Kan man kalla det effektivt eller vad?! Efter lunch på en fredag är det folk överallt på stan, så en halvtimme för tre ärenden där det var folk och kö på två av ställena är effektivt!
Väl hemma igen blev det till att packa ihop allt inför helgen och sen kom mamma inom efter jobbet så jag kunde åka med till Åhus. Var inte riktigt att man ville ta bussen när man hade massa packning som skulle med.

Sen spenderades kvällen i Åhus med tidig sänggång då klockan i lördagsmorse ringde 07:00! Kl tio, fem i åtta körde sedan pappa ner mig till scoutstugan där det var kårhajk på planeringen! Sen var det kårhajk för resten av dagen med allt vad det innebär och dessutom ett kårmästerskap på eftermiddagen oxå. Efter det var slut var det även dags för mig att åka hem till familjen igen för att ta en dusch och byta om till kläder för temat "det var bättre förr", alltså blev det beige'a strumbyxor, farmors gamla kjol o en skjorta på och sen håret uppsatt i en stram knut och tygväskan me med klackaskorna i den och sen bar det av mot Värestorp för Åsa o Lisas 2*25-årsfest. Där sedan resten av kvällen spenderades. =)

 

Imorse vaknade man i Arkelstorp hos Lotta & Micke efter att M hämtat mig o Carro i Värestorp på natten. Där blev det lite gamla foto och lite tv-tittande innan jag körde mot Åhus igen. Sen blev det en slapp eftermiddag hemma hos familjen innan kvällen avslutades med lite bibelsamtal/allmänt filosoferande i församlingshemmet med Peter och Fredrik innan en skön taizégudstjänst med dock lite högt tempo på låtarna.. :/ Gjorde även premiär som nattvardsutdelare av vin (har tidigare bara delat ut brödet och då bara på konfirmation).. Vilket var en upplevelse. Mina ben har en förmåga att börja skaka okontrollerat när man står och ska presentera/sjung/dela ut nåt.. och självklart gjorde de även det idag.. Men berodde nog på att man blev lite nervös över att man skulle råka säga fel.. 'Jesu Kristi blod till dig utgjutet' kan man ju råka säga fel på.. Men gick bra de flesta gångerna iallafall.. Var glad det bara var en gudstjänst i koret och inte i hela kyrkan.. Nu var det bara sådär ett 30-tal personer i kyrkan och inte 400 som det kan vara ibland.. =)

Nu ska jag däremot gå och sova. Lund och föreläsning imorgon igen, så bäst att vara lite utsövd tills dess. =)

       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0