handling och tv

Det blev som sagt en cykeltur till maxi.. Vilket för övrigt känns väldigt lite väl onödigt att cykla till.. då det bara är två tvärgator bort.. fast iofs två långa tvärgator iväg.. och så skulle jag handla juice och sånt som väger lite så det orkar man inte bära så långt.. På maxi hamnade jag dessutom i samma kassakö som mina släktingar! Dock stod de i kassan när jag ställde mig i kön, några vagnar bak så de såg inte mig.. Men vi ses ju på lördag i vilket fall! :)

När jag var hemma igen blev det till att laga lite middag. Körde på så enkelt som möjligt så blev makaroner, korv och lite kokta morötter. Sen blev det till att sitta i soffan och äta då det ligger papper ioch böcker över nästan hel köksbordet... Som vanligt när det är tentapluggstider hos mig. :)

Det roliga var att jag satt och åt det samtidigt som jag tittade på halv åtta hos mig. Lite kontrast på mat där kan man påstå! :P Sen har det varit soffan och tv'n som varit sällskapet hela kvällen. Sos gute, Lyxfällan, Nöjespokalen och avslutar nu med NCIS, det är en blandad tv-kväll det.

Nya tvbänken / sovrumsavdelaren...

Den blev även lite av en taizévägg/hörna, då alla tavlor har taizébilder i sig och ljusstaken till höger har jag fått i gåva av kyrkan när jag åkt som hjälpledare till taizékonfirmanderna nåt år. Det enda som inte har taizéanknytning men dock reseanknytning är ostronskalet som värmeljuset står i, det plockade jag på Ameland när vi var på wad-walking. =)

Nä, nu blir det sängen. Har föreläsning i lund imorgon kl tolv.. så ska upp vid åtta så jag kan plugga lite innan jag ska till tåget vid tio. Egentligen hade en morgonpromenad inte heller varit fel. Men då måste jag upp ännu tidigare och det är inte nåt jag föredrar.
       ♥ Anna


Kommentarer
Postat av: Emme

Jäkla tjusig lya! :)

2009-10-16 @ 09:08:12
URL: http://pluring.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0