work i olika tappningar..

Idag blev det några timmar i Lund för grupparbete. Hade egentligen föreläsning med, men hoppade den då jag kände att den tiden gjorde jag mer nytta åt grupparbetsskrivande, också handlade föreläsningen om sånt som jag redan har läst tidigare/ kan läsa mig till i boken. Grupparbetsskrivande då gick väl hyfsat, skrev en sida, fast vi hade gärna kommit längre än vad vi gjorde. Men när vi under en halvtimme mest suttit och skrattat åt både det ena och andra och inte skrivit mer än en mening under den tiden så gav vi upp och delade upp det lite istället under helgen för att sen skriva klart det sista i skolan på måndag. Ja, vi kan ju konstatera att fredagseftermiddagar är ingen hit att skriva grupparbete på.

På väg från bussen till skolan (som är typ 50-75 meter att gå) så hann jag även uppleva min första hagelskur för denna hösten.. Och det var ju inte lite hagel heller.. Himlen typ öppnade sig precis efter att jag hade gått av bussen och innan jag kommit till skolan så hade jag hagel lite här och var, speciellt i nacken som sen trillade ner innanför jackan och nerför ryggen.. Obehagligt värre! Var glad att jag bara hade 50 meter att gå.. :)

Nu blir det soffan och Idol hela kvällen och sen sova! Åker till åhus kl 07:00 imorgon bitti för att jobba och sen direkt efter hem till föräldrarna för lunch (beroende på när jag slutar) och därefter bär det av till älmhult och IKEA, och sen tillbaks till kristianstad för att lämna av det som nu blir köpt i lägenheten innan det blir middag på Hedentorp hos släktingar. Sen därefter till Åhus på kvällen för att sova där innan det blir jobb på söndagmorgon me. Så helt enkelt fullt upp från tidig morgon imorgon. Ska packa min lilla bag med lite kläder och annat som jag behöver till helgen. För lär ju inte orka det kl 06:00 imorgon bitti!
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0