...

Lite tomt på bloggfronten igår och idag.. tomheten igår berodde på att dagen gick i ett. Först tvätt-tid från sju och plugg med madde från åtta, sen till lund vid tolv, där blev det föreläsning och sedan mot tåget igen för att åka raka vägen till åhus. Men självklart var tåget försenat så lagom mycket så att jag missade anslutningsbussen till Åhus och fick vänta 20 minuter på nästa buss, så kom hem till mamma och pappa vid halv sju för att äta innan jag skulle vidare till scouterna. Så tid till att blogga fanns det inte riktigt och idag var det tidigt morgon. Som vanligt på onsdagar ringde klockan 05:00. Men det är sista onsdagen på ett tag. Börjar åtta några gånger i nästa period, men inte varje onsdag iallafall.. Skönt!

Har en motivationsdipp just nu, har noll motivation till att plugga och ja, inte mycket motivation till nåt alls utöver det heller.. Är en kass dag helt enkelt och dessutom mår inte kroppen nåt vidare idag heller, känns som att jag är på väg att bli sjuk... men hoppas inte det. Har inte riktigt tid med sånt just nu.. får hoppas att det bara är trötthet (vilket det nog kan vara eftersom jag har lite sömnbrist för tillfället och sömnsvårigheter med för den delen.

Nä, ska fortsätta kolla på tv nu.. Greys och sen blir det nog till att sova.. Behöver plugga HELA dagen imorgon, eller ja iallafall till jag ska åka till Åhus för mat hos mamma o pappa innan ledarträffen.
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0