grupparbeten...

Idag är inte humöret på toppen, är irriterad, arg m.m. Fast det beror nog mest på att jag är stressad.
Den ena rapporten (som ska in på måndag 12:00) är nästintill klar.. vi ska bara skriva till lite och kurrekturläsa den några gånger innan vi skickar in den på söndag kväll.
Den andra däremot vet jag inte hur det går med. Var ju tänkt att vi skulle ses idag.. men så blev det inte.. Fick däremot vid fem tiden ett mail från den ena i gruppen att han skulle börja skriva på sin del då.. Jo, men det är bra framförhållning! Blev sjukt arg och irriterad! Men det höll jag inom mig själv och skrev till lite till på det lilla jag hade skrivit innan. Vilket iofs inte var mycket. Men det jag tänkte skriva hade redan Sara skrivit.. Men hade tänkt att jag kunde sätta mig och kolla skillnader men det gick ju inte när två av de andra inte var klara med sina delar då. De börjar bli nu.. men hallå, jag vill inte sitta uppe med det hela natten.. Det märks att vi har olika tankar och speciellt vanor av att skriva. Fast så är det lite killars sätt överlag känns det som. Iallafall är det vad mina erfarenheter av att skriva arbeten med killar gett. Så är väl inte så mycket att göra åt det. Däremot har jag tänkt att jag ska upp vid åtta imorgon bitti och sen blir det till att sitta med grupparbetena under förmiddagen. Sen kommer familjen och då ska vi upp på stan och leta 20-årspresent, samt leta gardiner till mig. Sen blir det till att sätta ihop min tv-bänk och efter det åker jag till åhus eftersom jag jobbar på söndagmorgon o förmiddag. Sen blir det ännu mer plugg på söndag eftermiddag.

Ser inte så mycket framemot helgen kan jag väl påstå.. vilket min facebook-tanke innan idag även visade på.

När alla andra skriver äntligen helg, skiljde jag mig från mängden ganska så mycket.. vill bara ha denna helgen överstökad och få måndag så att jag fokusera om och slippa denna djävulsk-veckan.

Men ett telefonsamtal från min älskade Carro gjorde iallafall det lite roligare.. Fick prata av mig lite och lite att se fram emot samtidigt! Är så länge sen vi sågs nu.. men nästa helg kommer hon ner så då är det ju ännu mer att se fram emot!! =) Miss U gums!!! Ska försöka få in en resa upp estockholmo med nu snart.. måste ha en helhelg med bästa vännen snart igen! De blir ju aldrig fel!
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0