irriterad...!!!

Åh, vad arg och irriterad jag blev när jag gick in på min skolmail för att se om vi hade fått resultatet för vårt sista PM. Vi hade fått mail, men inget positivt sådant...

Hi,
I am sorry but I cannot approve your second paper work. It is not readable and I am confused that literature is used instead of the annual reports when you draw conclusions about how things are in practice.[...] Best Kristina


Behöver jag säga att jag är irriterad på de två i min grupp som envisades med att skriva klart det den sista dagen.. och speciellt på den ena som började skriva på sin del, dagen innan!!! HALLÅ, man börjar inte skriva ett arbete som är ganska så stort, dagen innan det ska in.. INTE när man har vetat om det i fyra (4!!) veckor, och två av oss började skriva på det iallafall en vecka innan det skulle in. Men ett PM på mastersnivå börjar man inte skriva dagen innan!! Nä, är så fruktansvärt irriterad och arg just nu.. Och inte blir det bättre av att jag kolla på den sista versionen av arbetet och konstaterade att vissa delar hade så många stavfel och meningar som var obegripliga.. Så inte konstigt att det inte är godkänt..

Nä, åter igen kan jag bara konstatera att grupparbeten SKA INTE skrivas på fyra olika håll.. Iallafall inte det sista.. Så sjukt kasst!!

Kan säga att min motivation till att tentaplugga inte blev bättre nu precis.. :S

Nä, är ingen bra dag det här.. ska nog ta mig till maxi nu istället och handla och sen får det bli plugg när jag kommer hem igen och förhoppningsvis har annat i tankarna..
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0