Fullt upp

Dåligt med uppdatering här nu, men får skylla på att mina dagar är fullspäckade och så har man varit sjuk på det (och har fortfarande ont i halsen).

Livet innebär mest just nu uppsatsskrivande och jobb och därmed pendla mellan åhus - kristianstad - lund fram och tillbaka som en galning. Antalet bussresor mellan Åhus och Kristianstad orkar jag inte ens räkna på för denna veckan... och då har jag bara jobbat en dag än så länge. Den andra är imorgon! Tågresorna till Lund går iallafall att räkna på en hand än så länge. :P
Sen har huvudvärken kommit och gått oxå med jämna mellanrum och resulterade bland annat i migrän i tisdagseftermiddag.. lagom till att jag och Hanna var klara med metodskrivandet på uppsatsen. Så då blev jag däckad i några timmar innan jag kunde ta mig till Åhus för att bli hämtad av pappa vid busshållplatsen så att jag var i åhus till gårdagens jobbmorgon... Har typ aldrig hänt att jag ringt och bett om att bli hämtad vid bussen tidgare, men i tisdags hade jag aldrig pallat att gå hem från bussen.

Nu ska jag ta och sova så man orkar upp vid 06:00 imorgon för att börja jobba vid sju. Behöver ju inte påstå att man är sjusovare längre.. sovmornar räknas numera allt som gäller att sova till sju eller längre om dagarna! Haha!
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0