Tenta, jobb, transkribering m.m.

Har haft två hyfsat effektiva dagar på rad... Igår blev det då tvättande och plugg på förmiddagen och sen ner till Lund för att skriva tentan på eftermiddagen, som jag skrev på kortaste tiden på väldigt länge, var klar efter en o en halv timme, sen läste jag igenom den 2 ggr innan jag lämnade in den, så var klar vid tio i fyra. Och därmed hann jag med en runda på stan i Lund innan tåget gick. Köpte därmed mig två födelsedagspresenter från farmor o farfar, fick pengar för att handla vad jag behövde så blev en ny parfym (min kate moss favorit) och en kofta. :)
Väl tillbaka i Krstd blev det till att packa lite snabbt och sen vidare till Åhus för scoutmöte. Lite lagom slappt med lite lärande av yxslipning och sen lägerpackningsplanerande och mycket flum o skratt! =)

Idag  var det uppgång kl sex för att börja jobba kl sju. Frukosten skulle börja halv åtta, men av nån anledning vill äldre alltid vara i tid så kvart över sju började de komma och dra i dörren.. Lite stressande om nåt! Varför vara där en kvart innan man öppnar? Men innebar iofs att de hade ätit klart vid kvart över åtta så blev klar lite tidigare än vad jag brukar. :) Sen blev det lite cyklande fram och tillbaka från byn o hem, då jag inte fick tag på the boss när jag slutat så hann cykla nästan ända hem när väl han ringde upp och sa att det vore bra om jag kollade över två rum nere på vandrarhemmet också. Så var bara att sätta sig på cyklen och cykla ner till jobbet igen. Tur att jag hade medvind ner säger jag bara... och att det var fint väder så att det var skönt att cykla. =)

Eftermiddagen har sedan ägnats åt transkribering av intervju och sen slösuftat på sko- och klädes-hemsidor som resulterade i lite beställda kläder från LaRedoute. Kom på att jag sett en sjukt snygg bikini i katalogen när jag fick den för några månader sen, så var tvungen att kolla om den fanns kvar och det fanns den! Så blev den och en kjol (passande för jobb och läger) och ett tunika-linne. :) Hade dessutom ett "presentkort" på hundra kr att utnyttja så var ju ännu mer passande.



       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0