Snöar igen...

Jaha, ännu en dag med snöande. Börjar undra när vädret ska vända och det ska bli vår? Just nu känns det långt iväg. Fast är ändå ganska mysigt med snö, så länge man inte behöver ta sig nånstans då!

Tågen påverkas ju av det på många olika sätt. Is som lägger sig på spåren och i växlarna, vagnar som fryser igen undertill som gör att de inte kan användas osv. Igår var det än en gång fullsmockat på tåget hem på grund av att ett tågsätt saknades. Så då skulle alla människor som i vanliga fall fyller tre tågsätt få plats i två... Yej, fick stå till Hässleholm innan det gick av så mycket människor så att man kunde komma kuperna och få sig en sittplats. Och i lördags stod tåget still i 20 min utanför tjörnarp för att de höll på att hacka loss is ur växlarna. Så snö och tågresande är ingen framgångsrik kombination. Stod i city igår om en som hade fört resdagbok under nån vecka nu.. av 15 resor hade 1 varit i tid. Inte så bra! Är ju kanske tur att det inte är sånhär vinter varje år. :P


Över till nåt annat så är det fettisdagen idag! Mums! Har på planeringen att vi ska göra semlor på scouterna ikväll så får kanske se till att köpa ingredienser till det så att det blir av. Annars finns ju risken att vi har lite missbelåtna utmanarscouter. :P Haha, skämt åsido. Men kan ju vara gott med lite mumsig fika när vi ska planera NattaTjoFräs. :)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0