Rutiner är bra!

Börjar nog bli dags att försöka få in lite rutin i sina vardagar igen. Har nämligen mått överraskande bra idag, bättre än på länge iaf! Vilket dels beror på att min förkylning börjar bli bättre och dels att, i skolan börjar saker som varit lite tvetydiga falla på plats. En grupp är helt kirrad, gruppen till post enron som trots allt var den mest akuta att fixa, och kanske även gruppen till strategic cost management är någorlunda klar. Vilket gör att ännu lite saker som gett lite ångest kan strykas från listan. =) Hade även möte med min international accounting lärare och gick igenom min sista tenta, eller fick lite kommentarer till vad det var hon ville ha fram. Var skönt att få lite extra hjälp även om nästa omtenta ser ut att ligga först till hösten. :( Tyvärr! Men lite ny motivation fick jag iaf!

Sen tror jag även att det här med att gå upp i tid och inte att ligga o sova till långt in på förmiddagen gör att man får lite extra energi. Så ska nog faktiskt försöka få in lite morgonpromenader igen, vilket jag iofs vet att jag har sagt många ggr det senaste halvåret. Men nån gång ska jag kanske få in det i rutinerna igen! =) Iaf en liten promenad de dagar jag inte ska till skolan, så att man kommer upp i vettig tid även de dagarna. Tänkte även sätta mig lite på biblioteket o plugga några timmar varje dag så att man får lite miljöombyte. Så ja, det är planerna för de närmsta veckorna.

Fast imorgon blir det nog att jag åker till Lund lite tidigare istället o sätter mig på UB i nån timme innan jag ska träffa Tora och jobba med henne på VGs. Planerna var lite andra från början. Men eftersom J är sjuk (gissningsvis jag som smittat honom med min förkylning), så får han friskna till lite o så kan jag träffa Tora och jobba lite istället! =) Tog ett litet eget beslut efter hans lilla klagan innan också får han helt enkelt gilla läget. Hehe! Fast var iofs han som la fram det lite smått, men sen tog jag och planerade om. Så nu går det inte att vela längre! Har ju konstaterat att jag inte gillar velande fram o tillbaka, och framför allt inte just nu. Så lär få förståelse för omplanerandet hur som. =)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0