lite spänning i vardagen

Denna kvällen har inte riktigt gått i min väg. Iallafall inte sen efter LUS-mötet.
Först kom jag på lite sent att jag glömt kolla mitt konto, vilket innebar att jag upptäckte att det var på minus.. Vilket nästan aldrig händer mig! Vill aldrig vara i den situationen. Men ikväll var jag visst det. Efter en supersnabb cykeltur hem o tillbaks så blev även det löst. Men usch vilken utsatt situation man känner sig i. Speciellt känns det helt fel att man är ekonom o så har man minus på sitt ena konto. Men så är ju sanningen. Vilken student som helst som lever på studiebidrag hamnar nästan nån gång i den situationen. Tur att den går att lösa snabbt i alla fall.

Dock drog jag på mig lite överansträngning i luftrören, så nu har jag skitont i halsen, luftrören o lungorna när jag andas. Men efter i lördags vet jag nog iaf vad det beror på, pappa kom på att jag nog har nåt liknande som han hade när han var yngre, då han hade luftrörsastma och det verkar ju som att även jag fått det. Vilket låter väldigt rätt för min konstanta hosta o ont i halsen. Ska ta och ringa vårdcentralen o försöka få en tid till att kolla upp det imorgon tror jag, för hade verkligen varit en fördel om jag kunde bli av med mitt konstanta hostande.

Utöver detta upptäckte jag när jag skulle gå igenom posten som jag hämtade innan att jag hade tappat det enda brevet som låg i facket när jag hämtade posten, så blev lite smått stressad då det var min hyresfaktura. Men som tur var så låg det i korridoren när jag gick ut för att leta efter det! Skönt! :)

Nä, inte riktigt min dag idag.. eller iallafall inte ikväll.
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0