uppsatsen är klar, presenterad och betygsatt

Idag gick vi upp med vår uppsats som det så fint heter.. alltså ett seminare med opponeing och sen fick vi försvara oss så gott det gick. Alltid lika spännande och se vilka som fixar att ta kritik bra och vilka som verkligen inte klarar det. Fick även betyg på uppsatsen och vi är nog alla tre besvikna över att vi fick ett C, okej ett C är helt okej, men det är så nära ett B som vi faktiskt kände att vi var värda,(och att det dessutom är VG, vilket inte hade suttit helt fel). Men samtidigt förstår jag att vi "bara" fick ett C (G++ typ) eftersom vår analys inte har alls lika hög kvalité som resten av uppsatsen. Men går inte att göra mycket åt betyget, det som däremot går att göra nåt åt är den slutliga versionen som ska läggas upp på uppsatsdatabasen och finnas i skolans arkiv.

Och det är på grund av uppsatsen som det varit ganska så tomt på inlägg den senaste veckan. Tiden och inte den lilla heller har lagts på uppsatsen, för en vecka sen satt vi för guds skull i skolan i 12 timmar två dar i rad. Hanna o kalle på onsdagen och jag o kalle på torsdagen, plus ända in i sista minuten på fredagen. Lovely stress (inte).

Den fria helgen inleddes sedan med jobb på student i Åhus, närmare bestämt Filips (min chefs son). Kul att få lite andra arbetsuppgifter för en gångs skull, även om man kändes sig lite förvirrad i någon annans kök. På lördagen blev det sedan ner till Åhus igen på kvällningen för att äta middag hemma hos familjen och sen sova där då jag ändå skulle upp och jobba på söndagen. Efter jobbet i söndags åkte vi sedan till Simrishamn och farmor och farfar, och sedan blev det ännu en natt hemma i åhus innan jag åkte med mamma in till stan på måndagsmorgonen.

Denna veckan har sedan inneburit lite blandat, storstädade lägenheten i måndags och sen var det sommaravslutning och ledarträff på scouterna på kvällen. I tisdags blev det ner till Lund för att skriva ihop opponeringen till idag (torsdag). Igår blev det en hemmadag med bi-opponerings skrivande och sen en runda ner på stan för att leta present till Sigge och hämta ut vaccinationsmedicin på apoteket (som för övrigt är sjukt dyrt!).

Nu blir det lite sömn innan veckans sista veckodag som jag funderar på att spendera i Åhus, iallafall om det ska bli fint väder, då är det lite roligare att vara i Åhus och kunna sitta i familjens trädgård ihop med mamma än att sitta på balkongen. :)

Avslutar med lite bilder från familjens kamera sen examensceremonin

       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0