gryppdynamik.. nja, inte riktigt

Åhh, vad seg huvudvärk jag åkt på. Det är inte så att den gör jätte ont eftersom det är bara ibland jag tänker på den. Men den är dock envis, suttit i några dagar nu. Suck.

Att man dessutom blir sjukt sur när man går upp och läser mailen man fått under natten och morgonen så blir inte starten på dagen så mycket bättre, snarare tvärtom. Satt ju igår kväll och skrev klart det sista på en del i vårt gurpparbete som vi skulle göra om. Sen när jag läser mina mail i morse, så får jag veta att en i gruppen hade tröttnat på att vänta på att vi skulle skicka nåt, så hon hade gjort om allt själv igår eftermiddag och skrivit ut det för att lämna in det idag.. Ja, så kan man ju oxå göra, strunta helt resten av gruppen och köra sitt egna race. Tack för det! Har ju inte ens fått se slutresultatet. Visst man kan kanske tycka att man borde vara tacksam istället, men nä, inte när man inte meddelar resten av gruppen hur man tänkt göra. Få bara hoppas att hon skrivit med våra namn på arbetet, så att vi inte står helt utanför nu.. Inte för att det känns som en sådan tjej som skulle få för sig att stryka alla andras namn, men man vet ju inte.

Appråpå skola så ska jag ta och byta om lite nu och packa det jag ska ha med mig, sen blir det till att bege sig till Lund för sammanfattningsföreläsning, och min sista föreläsning på väldigt länge!

För att bli lite glad så tänker jag tillbaka på lördagens goda middag och framförallt efterrätten.. Visst ser den sjukt god ut?

       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0